SARS-CoV2: Mjere koje poduzimamo za osiguranje stalnosti poslovanja

S obzirom na širenje novog coronavirusa COVID-19, poduzimamo aktivne mjere kako bi osigurali kontinuitet u isporuci usluga našim klijentima i partnerima.

Na prvom mjestu nam je sigurnost naših zaposlenika i razina usluge koju smo dužni isporučiti Vama, našim klijentima i partnerima kako bi osigurali stalnost Vašeg poslovanja. Stoga, iako će prema planovima koje smo pripremili biti nekih promjena u načinu rada, iste neće znatno  utjecati na razinu usluge koju očekujete od nas. Svi naši servisi i usluge tijekom ovog razdoblje ostat će operativni.

  • Sukladno uputama stožera civilne zaštite dio naših zaposlenika svoje će redovne poslove obavljati udaljeno. Sva radna mjesta koja mogu raditi udaljeno, organizirat ćemo za takav način rada
  • Sastanke s klijentima ćemo u suradnji s klijentima održati tele konferencijski ili ih odgoditi
  • Poticat ćemo primjenu on line alata za udaljeni rad i video konferencije i suradnju kako bi smanjili rizik širenja bolesti kojim se izlažu svi sudionici sastanaka.
  • Svi komunikacijski kanali prema tvrtki ostaju aktivni bez promjena.

Naši kolege zaduženi za odnose s klijentima i partnerima su Vam i dalje na raspolaganju za sve detaljne informacije vezane uz redovne aktivnosti i projekte koje zajedno radimo.

Izazovno razdoblje je pred nama, no uvjereni smo da ćemo uz navedene mjere, oslanjajući se na vrijednosti koje smatramo temeljem tvrtke i fokusirajući se na zajednički uspjeh naših klijenata i nas,  dokazati da smo  tvrtka na koju se u teškim situacijama poput ove pandemije možete osloniti.