Od osnivanja tvrtka 1990 do danas, naša osnovna orijentacija je oblikovanje i primjena poslovnih procesa i informacijskih sustava koji će omogućiti podršku svakodnevnom u radu, stvoriti uvjete za ostvarenje konkurentnih prednosti naših klijenata te osigurati temelje za kvalitetno poslovno odlučivanje.

Naša misija i vizija:

Razvijati visokokvalitetne proizvode s konkurentnom tržišnom cijenom korištenjem svojih znanja i iskustava kao i praćenjem i primjenom novih svjetskih tehnoloških dostignuća i okušanih poslovnih praksi u području razvoja informacijskih sustava.

Iskustvom građenim zajedno s našim klijentima , kvalitetom rješenja i predanim odnosom u prijektima, našim klijentima i partnerima želimo ponuditi vrhunsko poslovno iskustvo i kvalitetna rješenja koja će bti katalizator njihova rasta i jedan od ključnih alata za stvaranje prednosti pred konkurentima na tržištu.

Kvalitetom podrške i dobrim poznavanjem poslovnih procesa i posebnosti svojih klijenata, te praćenjem njihovih nastojanja prema unapređenjima, želimo zadržati i povećati njihovo povjerenje i zadovoljstvo kao glavne preduvjete njihove i naše poslovne stabilnosti, napretka i razvoja.

 

Djelatnosti:

  • Razvoj i primjena cjelovitih i integriranih poslovnih informacijskih sustava u funkciji podrške u svakodnevnom radu i kvalitetnom poslovnom odlučivanju.
  • Razvoj i primjena inovativnih rješenja u domeni informacijske tehnologije za podršku specifičnim potrebama naših klijenata.
  • Najam usluga, aplikacija i opreme za obradu podataka (Application Service Providing)

Zašto odabrati baš nas?

Tim naših stručnjaka sposoban je saslušati Vaše ideje i razmotriti potrebe, te oblikovati i implementirati optimalno rješenje koje će omogućiti prednost pred Vašim konkurentima. Uz ponudu standardnih poslovnih rješenja imamo iskustva i u realizaciji rješenja specifičnih za određena područja. Nakon završetka projekta, izuzetnu pažnju poklanjamo podršci u Vašem svakodnevnom radu i usavršavanju isporučenog proizvoda ili usluge. Želite li posebnu detajniju prezentaciju ili s nama želite podijeliti razmišljanja o mogućnostima rješenja nekog problema korištenjem modernih IT sustava, slobodno nas kontaktirajte.