Nije pitanje može li se izvesti IT podrška za Vašu poslovnu ideju. Pitanje je kako to izvesti uz najmanju cijenu posjedovanja (TCO), u rokovima koji će osigurati opstojnost rješenja na tržištu, dugoročnu podršku, koje IT arhitekture u tom smislu odabrati, kakve ljudske potencijale uključiti za uspjeh projekta i održivost rješenja u svim fazama životnog ciklusa.

Više od 50 zaposlenih stručnjaka u preko 25 godina iskustva u implementaciji IT rješenja, niz gotovih rješenja na platformi poslovnih aplikacija Argosy i znanja o alatima i aktualnim tehnologijama i tehnološkim pravcima, daju nam dovoljno samopouzdanja, prihvatiti odgovornost savjetovanja naših klijenata u evaluaciji poslovne ideje i načina realizacije odgovarajućim IT sustavom. Laus CC oblikuje prijedloge strategija i konkretnih rješenja za svoje klijente bez velikih riječi. To činimo zajedničkim uvidom u Vaše potrebe, u prvim fazama analize vašeg poslovnog zahtjeva ili ideje.

Podrazumijevamo da je ova vrsta IT poslovnog savjetovanja uključena u naše usluge razvoja, implementacije ili održavanja rješenja i kada se radi o IT projektima manjeg opsega. Naši mali i veliki klijenti znaju vrijednost ovakvog pojednostavljenog pristupa savjetovanju kojim smo riješili njihove najteže poslovne i tehničke izazove.