Želiš raditi s nama?

Želiš li zajedno s nama sudjelovati u stvaranju i održavanju poslovnih aplikacija za složene poslovne sustave? Tražimo više suradnika raznh profila u Odjelu Projekata ili Odjelu Podrške i održavanja (m/ž).

Aplikacijama koje samostalno razvijamo podržavamo poslovne procese naših klijenata od malih organizacija s desetak zaposlenih do velikih sustava od nekoliko tisuća zaposlenih i složenim poslovnim procesima. Veliki broj klijenata, naše aplikacije i usluge podrške i održavanja koristi više od 15 i 20 godina. I mi se danas začudimo kad pogledamo unatrag i shvatimo što su sve naše aplikacije u mogućnosti podržati i koliko olakšavaju svakodnevne poslove našim korisnicima.

Ako želiš biti dio tima koji implementira složena aplikativna rješenja, ili želiš sudjelovati s nama u daljnjem razvoju naših proizvoda i usluga, ako želiš poboljšavati stvari oko sebe, uz to imaš iskustva u nekom od poslovnih procesa koje podržavamo našim aplikacijama ili pak u tehničkim znanjima koja su nam potrebna za razvoj naših proizvoda, onda si ta ili taj koji upravo odgovara onome što tražimo.

Tvoj entuzijazam i eventualno iskustvo osnažit ćemo podrškom razvojnih timova s kojima ćeš izgraditi odnos povjerenja i učvrstiti određenje na uspjeh. Laus CC će ti osigurati sve uvjete da to zajedno ostvarimo.

Ako ti je zanimljivo, slijede detalji o pozicijama koje trebamo