Poliklinika Atlant – nova implementacija sustava Argosy MEDS

Polovicom srpnja ove godine na adresi  Dr. Ante Starčevića 24 s radom je započela Poliklinika Atlant. Vrhunski liječnički tim u mogućnosti je ponuditi nadstandardnu razinu usluga zdravstvene zaštite u području kardiologije, nefrologije i interne medicine.

Osobito smo ponosni što nam je Poliklinika Atlant poklonila povjerenje u izvedbi informacijskog sustava za podršku medicinskim poslovnim procesima. Medicinski informacijski sustav Argosy MEDS implementiran u poliklinici, podržava procese planiranja rasporeda, rezervacije termina i sustava naručivanja, admnistrativne i medicinske obrade pacijenata te izrade medicinske dokumentacije kao i procese fakturiranja usluga.

U okviru implementacije koja je trajala nepuna dva tjedna sustav je u cijelosti prilagođen potrebama ove zdravstvene ustanove bez potreba za dodatnim razvojem. Prilagodba je izvršena konfiguracijom raspoloživih parametara sustava, što osnažuje naše povjerenje u dosad ugrađene koncepte i značajke naših rješenja u domeni medicinskih informacijskih sustava. Isto rješenje uz drugačije konfiguracijske parametre primjerice podržava rad i značajno većih okruženja. U okviru usluga implementacije sustav je postavljen na testno i produkcijsko okruženje, provedena je edukacija korisnika, te standardna podrška tijekom prvih nekoliko dana rada.

Vjerujemo da smo i ovim malim projektom oslanjajući se znanja naših stručnjaka ugrađena u proizvode i usluge koje nudimo pomogli u očuvanju zdravlja zajednice i unapređenju razine zdravstvene zaštite.