LAUS FINK – zadnji radni dan

Petak 19.6.2015. za nas znači jednu veliku prekretnicu i potvrdu uloženih napora u razvoju i održavanju poslovnih rješenja.
Nakon 25 godina provedenih na tržištu, prvi put u cijelosti gasimo jednu produktnu liniju i zamjenjujemo je novom.

Hrvatska Pošta je zadnji naš klijent koji koristi temeljni modul poslovnog sustava LAUS za upravljanje procesima u financijama i računovodstvu LAUS FINK.
19.6.2015, nešto prije 16 sati, zadnji dokumenti su evidentirani ili zadnje stavke proknjižene u modulu LAUS FINK.

Taj smo trenutak željeli obilježiti na poseban način i ostaviti uspomenu na zadnje aktivnosti na LAUS FINKu. Kako su proveli zadnji dan korištenjem LAUS FINK aplikacije prije prelaska na novu verziju Argosy FINK, pogledajte u fotogaleriji koju su prirpmili naši korisnici.

Vjerujemo da će nam nova verzija Argosy FINK omogućiti još barem 15 godina druženja i uspjeha kako smo to naučili u proteklom razdoblju koje danas završavamo.

Kako su se korisnici oprostili od aplikacije koja im je služila više od 15 godine, što očekuju od novog sustava, pogledajte u priloženoj fotogaleriji.

Vlasnika najoriginalnije fotografija i najupornijeg korisnika koji se sa starom aplikacijom rastao zadnji (po datumu i vremenu unesene transakcije) nagradit ćemo besplatnom kotizacijom za sudjelovajne na Laus User Group korinsičkoj konferenciji u 2016. godini.

Ako ste s čitanjem došli dovde zaista zalužujete znati tko su naši laureati. Na 22. godišnjoj konferenciji korisika poslovnog suatava LAUS, koja će se održati u svibnju 2016, prodružit će nam se:

 • Dragica Kolarević, referent iz Odjela za financije kao zadnji korinsik koji je u poslovnom sustavu LAUS evidentirao jedan financijski dokument
 • Melita Markušić, stručni suradnik u Odjelu financija za najoriginalniji selfie i iskreno pismo podrškeDragi Laus!
  Zadovoljstvo mi je raditi s Vama punih 15 godina i zahvaljujem se na ljubaznosti Vašim konzultantima, a posebno gđi. Gogi koja su imala strpljenja odgovarati na sva pitanja i zahtjeve (manje ili više važne) .

  I prije 15 godina uvodeći Laus u našu tvrtku bilo je jednako uzbudljivo kao i danas te ne mogu vjerovati da je već toliko vremena prošlo od fakturiranja prvih faktura, knjiženja naloga, obračuna PDV-a kroz Laus… Vauuuu! Bio je to veliki napredak u odnosu na dotadašnju aplikaciju…
  Evo, upravo sam kreirala i zadnji zbrojni nalog za plaćanje u „starom“ Laus-u, oprostila se od ove aplikacije i radujem se „novom“ Laus-u 6!
  Juuuupppiii !!!
  Pozdrav uz selfie!
  Melita Markušić

Našu nostalgiju prema vjernom rješenju iskazala je i dežurna pjesnikinja u poemi “Zbogom LAUS”:

****
Zbogom LAUSu!

Kvarat od stoljeća samo je rastao
od JAM-a do PANTHER-a uzrastao,
u Hrvatskoj pošti se udomaćio
15 godina – vedrio i oblačio…

Ali, kako svemu nekako kraj dođe
i panterina moć jednom prođe,
pojavi se tako Argosy mlađi, brži
pa zavlada HP-om – spreman da sve izdrži!

***

M.Š.

 

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)