JobFair 2019

Od 15. do 16. svibnja nalazimo se na sajmu poslova JobFair na Fakultetu elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu . U potrazi smo za mladim stručnjacima koji će zajedno s nama dijeliti izazove unapređenja poslovnih procesa naših klijenata i  razvoja hrvatskog IT tržišta.

Želimo studentima približiti mogućnosti rada na izazovnim projektima i potencijale za razvoj karijere u tri naša centra (Dubrovniku, Zagrebu i Rijeci). Nalazimo se na štandu D45 pored južnog ulaza u zgradu faktulteta odmah do “Kasandre”. Dođite, popričajte, predstavite se.

Iznimno smo ponosni činjenicom da našim rješenjima podržavamo poslovne procese obrazovnih institucija u domeni visokoškolskog obrazovanja poput FER-a, omogućavajući između ostalog i ovakve aktivnosti koje imaju za cilj povezivanje studenata s uspješnim poduzećima i upoznavanje s mogućnosšću razvoja karijere u Hrvatskoj.

 

O JobFairu

Job Fair je najveći sajam poslova u Hrvatskoj na kojem sudjeluje preko 100 vrhunskih tehnoloških poduzeća, posjeti ga više od 3500 studenata, a održava se na Fakultetu elektrotehnike i računarstva. Cilj mu je upoznati studente s mogućnostima zapošljavanja i razvojem karijere u Hrvatskoj i inozemstvu te povezati poslodavce s najboljim studentima Sveučilišta u Zagrebu.