Osnovni podaci

Tko smo mi?

LAUS CC d.o.o. je privatna tvrtka osnovana 1990. godine. Naša osnovna orijentacija je oblikovanje i primjena poslovnih procesa i informacijskih sustava koji će omogućiti podršku svakodnevnom u radu, te osigurati temelje za kvalitetno poslovno odlučivanje.

 

Naša misija i vizija:

Razvijati visokokvalitetne proizvode s konkurentnom tržišnom cijenom korištenjem svojih znanja i iskustava kao i praćenjem i primjenom novih svjetskih tehnoloških dostignuća i okušanih poslovnih praksi u području razvoja informacijskih sustava.

Danas, kad sve veće tvrtke u Hrvatskoj pri razmatranju različitih softverskih rješenja za svoje poslovanje razmišljaju o stranim rješenjima, naš cilj je navesti ih da ponajprije pomisle na LAUS CC, kako zbog kvalitete sustava, cijene i podrške, tako i zbog naše fleksibilnosti u prilagodbi stalno promjenjivoj zakonskoj i poslovnoj regulativi.

Na razini Republike Hrvatske zadržati i osnažiti položaj relevantnog i pouzdanog isporučitelja poslovnih programskih rješenja za velike i srednje tvrtke, ustanove i upravne institucije.

Kvalitetom podrške i dobrim poznavanjem poslovnih procesa i posebnosti svojih klijenata, te praćenjem njihovih nastojanja prema unaprjeđenjima, zadržati i povećati njihovo povjerenje i zadovoljstvo kao glavne preduvjete njihove i naše poslovne stabilnosti, napretka i razvoja.

Sve to želimo ostvariti osiguravajući pristojna primanja, tehnološki napredne radne uvjete, suradničku atmosferu i mogućnost izobrazbe za stjecanje novih znanja i vještina našim zaposlenicima, te razumnu dobit za tvrtku i njene vlasnike.

 

Djelatnosti:

Razvoj i primjena cjelovitih i integriranih poslovnih informacijskih sustava u funkciji podrške u svakodnevnom radu i kvalitetnom poslovnom odlučivanju.

Razvoj i primjena inovativnih rješenja u domeni informacijske tehnologije za podršku specifičnim potrebama naših klijenata.

Oblikovanje vizualnog identiteta i usluge grafičkog dizajna

Izrada cjelovitih web sustava sukladno potrebama klijenata

Usluge održavanja web sustava

OnLine marketing usluge

Projektiranje i izvođenje komunikacijskih sustava (LAN,WAN, VPN)

Najam usluga, aplikacija i opreme za obradu podataka (Application Service Providing)

 

Zašto odabrati baš nas?

Tim naših stručnjaka sposoban je saslušati Vaše ideje i razmotriti potrebe, te oblikovati i implementirati optimalno rješenje koje će omogućiti prednost pred Vašim konkurentima. Uz ponudu standardnih poslovnih rješenja imamo iskustva i u realizaciji rješenja specifičnih za određena područja. Nakon završetka projekta, izuzetnu pažnju poklanjamo podršci u Vašem svakodnevnom radu i usavršavanju isporučenog proizvoda ili usluge.

Politike poslovanja

[vc_icon_text style=”one” title=”POLITIKA UPRAVLJANJA KVALITETOM” icon=”krown-icon-book” url=”#” target=”_blank” width=”1/1″ el_position=”first last” href=”https://www.laus.hr/wp-content/uploads/2015/01/PP-10-20-Politika-kvalitete.pdf”]Poslovni uspjeh društva LAUS CC d.o.o. počiva na prepoznavanju poslovnih i informatičkih potreba i zahtjeva naših postojećih i potencijalnih klijenata, postizanju i održanju njihovog zadovoljstva našim proizvodima i uslugama, kao i na prepoznavanju i usvajanju učinkovitih modernih informatičkih alata, tehnologija, metodologija i poslovnih praksi.[/vc_icon_text]
[vc_icon_text style=”one” title=”POLITIKA DRUŠTVENE ODGOVORNOSTI” icon=”krown-icon-book” url=”#” target=”_blank” width=”1/1″ el_position=”first last” href=”https://www.laus.hr/wp-content/uploads/2015/01/PP-10-40-Politika-društvene-odgovornosti.pdf”]Laus CC d.o.o. promovira pozitivnu kulturu koja poštuje ljudska prava i trajno nastoji poboljšavati radne uvjete.[/vc_icon_text]
[vc_icon_text style=”one” title=”POLITIKA ZAŠTITE OKOLIŠA” icon=”krown-icon-book” url=”#” target=”_blank” width=”1/1″ el_position=”first last” href=”https://www.laus.hr/wp-content/uploads/2015/01/PP-10-30-Politika-zaštite-okoliša.pdf”]Laus CC d.o.o. prepoznaje da ljudska aktivnost može imati štetne posljedice na ekološke sustave, klimu i ljudsko zdravlje.[/vc_icon_text]

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)