Tko smo mi?

Od osnivanja tvrtka 1990 do danas, naša osnovna orijentacija je oblikovanje i primjena poslovnih procesa i informacijskih sustava koji će omogućiti podršku svakodnevnom u radu, stvoriti uvjete za ostvarenje konkurentnih prednosti naših klijenata te osigurati temelje za kvalitetno poslovno odlučivanje.

 

Naša misija i vizija:

Razvijati visokokvalitetne proizvode s konkurentnom tržišnom cijenom korištenjem svojih znanja i iskustava kao i praćenjem i primjenom novih svjetskih tehnoloških dostignuća i okušanih poslovnih praksi u području razvoja informacijskih sustava.

Danas, kad sve veće tvrtke u Hrvatskoj pri razmatranju različitih softverskih rješenja za svoje poslovanje razmišljaju o stranim rješenjima, naš cilj je navesti ih da ponajprije pomisle na LAUS CC, kako zbog kvalitete sustava, cijene i podrške, tako i zbog naše fleksibilnosti u prilagodbi stalno promjenjivoj zakonskoj i poslovnoj regulativi.

Na razini Republike Hrvatske zadržati i osnažiti položaj relevantnog i pouzdanog isporučitelja poslovnih programskih rješenja za velike i srednje tvrtke, ustanove i upravne institucije.

Kvalitetom podrške i dobrim poznavanjem poslovnih procesa i posebnosti svojih klijenata, te praćenjem njihovih nastojanja prema unaprjeđenjima, zadržati i povećati njihovo povjerenje i zadovoljstvo kao glavne preduvjete njihove i naše poslovne stabilnosti, napretka i razvoja.

Sve to želimo ostvariti osiguravajući pristojna primanja, tehnološki napredne radne uvjete, suradničku atmosferu i mogućnost izobrazbe za stjecanje novih znanja i vještina našim zaposlenicima, te razumnu dobit za tvrtku i njene vlasnike.

 

Djelatnosti:

  • Razvoj i primjena cjelovitih i integriranih poslovnih informacijskih sustava u funkciji podrške u svakodnevnom radu i kvalitetnom poslovnom odlučivanju.
  • Razvoj i primjena inovativnih rješenja u domeni informacijske tehnologije za podršku specifičnim potrebama naših klijenata.
  • Oblikovanje vizualnog identiteta i usluge grafičkog dizajna
  • Izrada cjelovitih web sustava sukladno potrebama klijenata
  • Usluge održavanja web sustava
  • OnLine marketing usluge
  • Projektiranje i izvođenje komunikacijskih sustava (LAN,WAN, VPN)
  • Najam usluga, aplikacija i opreme za obradu podataka (Application Service Providing)

 

Zašto odabrati baš nas?

Tim naših stručnjaka sposoban je saslušati Vaše ideje i razmotriti potrebe, te oblikovati i implementirati optimalno rješenje koje će omogućiti prednost pred Vašim konkurentima. Uz ponudu standardnih poslovnih rješenja imamo iskustva i u realizaciji rješenja specifičnih za određena područja. Nakon završetka projekta, izuzetnu pažnju poklanjamo podršci u Vašem svakodnevnom radu i usavršavanju isporučenog proizvoda ili usluge.